You are currently viewing Батусе, 27.05.2021.

Батусе, 27.05.2021.

Нови, 11. по реду, серијал емисије “Радна акција са Тамаром” коју води Тамара Грујић, ове године је стартовао на простору Косова и Метохије.

Једна од Тамариних идеја јесте спој сржи емисије са духом Косова и Метохије. Поред обнављања кућа социјално угроженим породицама, жеља је била и упознавање шире публике са богатом културом и традицијом овог поднебља. Обзиром да је очување културе и традиције Косова и Метохије главни циљ Ансамбла ВЕНАЦ, са великом радошћу смо се одазвали позиву и помогли Тамари да оствари свој циљ.

Почетак сарадње забележен је 27.05.2021. у месту Батусе, на централном Косову. Ансамбл ВЕНАЦ је био присутан приликом обнављања куће једној породици и радо употпунио радостан догађај наступом професионалног ансамбла. Ансамбл ВЕНАЦ је за породицу из Батуса и за потребе ТВ емисије припремио и одиграо кореографију “Игре са централног Косова”.

Једно од места на Косову и Метохији у којем је започето обнављање куће једној породици јесте Батусе, а које се налази на централном Косову. Из тог разлога Ансамбл ВЕНАЦ је за потребе поменуте емисије дана 27.05.2021. одиграо кореографију „Игре са централног Косова“. Наш допринос овој хуманитарној акцији је забележила камера екипе “Радна акција са Тамаром”! Емисија ће бити емитована на јесен на „ТВ Прва“. Накнадно ћемо објавити на нашим друштвеним мрежама датум емитовања емисије.